Ons Verhaal, Onze Waarden...Als u geconfronteerd wordt met het overlijden van uw dierbare, heeft u nood aan iemand die naar u luistert en met u samenwerkt. Een expert die met u meedenkt om uw dierbare een waardig afscheid te geven. Bij ARK Uitvaartzorg bent u dan ook aan het juiste adres om van de begrafenis van een naaste een memorabele gebeurtenis te maken.

Mensen die te maken hebben met verdriet hebben nood aan steun, degelijke begeleiding, iemand die weet wat kan en wat mag, iemand die soms out-of-the-box denkt. Onze organisatie is gegroeid vanuit het besef dat tijdens de moeilijke periode van het heengaan van een dierbare, alle bijkomende lasten zoveel mogelijk moeten verlicht worden, daarom investeerden we in een eigen infrastructuur en technologie die ten goede komt aan het persoonlijke karakter van een afscheid.


Om het ultieme persoonlijke karakter te waarborgen, investeerden we in een gebouw dat volledig is ontworpen om afscheid te nemen. Burelen, ontvangstkamers voor de bespreking met de familie, zeer ruime parking, mortuarium voor de verzorging van de overledene, rouwkamers voor het brengen van een laatste groet, modulaire aula voor de uitvoering van de afscheidsplechtigheid en een ruime zaal voor koffietafels of rouwmaaltijden om herinneringen op te halen na de uitvaart.

Ook een traditionele kerkelijke uitvaart, een uitvaart in een crematorium of op alternatieve locatie, wordt ook door ons tot in de kleinste details uitgevoerd. Op deze manier heeft u van kennismakingsgesprek tot uitvoering en nazorg één contactpersoon.


Ervaringen van de familie

Afscheid

Met respect voor ieders waarden plannen wij samen met u de meest persoonlijke en unieke afscheidsviering aangepast aan uw wensen en budget.

Rouw

Verlies is moeilijk ...
Samen met onze rouwconsulent ondersteunen wij u in het verwerken van uw gemis.

Kwaliteitszorg

Zorg dragen voor en streven naar perfecte dienstverlening in woord en daad is onze ambitie. Dit vanuit echtheid en gedegen persoonlijk engagement.